keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Voihan arki

Meidän elämään ei kuulu mitään sen ihmeellisempää. Ollaan lähinnä opeteltu eloa isommalla laumalla mikä on sujunu suht ongelmitta. Koirat ja kissat tulee kaikki toimeen keskenään eikä mitään suurempia härdellejä oo ollu. Mitä nyt Helmi on oppinu vahtimaan ruokaansa jolloin Hertta ja Jannu ei saa ohittaa sitä tai ärähtää jos ei sitä kiellä. Siis Helmi joka on aina ollu helppo. Sille on vissiin yleneminen laumassa noussu päähän.

Mut hei me muutetaan! Kolmen viikon päästä olis muutto omakotitaloon edessä. Päästään isompiin tiloihin eikä tarvii ressaa häiritseekö meijän älämölöt naapureita. Koiratki saa vahtia ulkoa kuuluvia ääniä ja ilmottaa ilman pelkoa naapureiden häiriintymisestä.

Mun kesäloma oli ja meni. Pääasiassa oltiin kotona mut jonkun verran Nakkilassa ja käytiin me Espoossaki kääntymässä. Koirat on päässy hihnalenkkien lisäks rälläämään mettässä, uimaan, pyöräilemään ja ollaan me jopa tokoiltu ja jäljestetty! Helmille n. 300m jälki satunnaisella palkkauksella kuivassa mettässä. Hyvin piski jäljestää ja polkujen ym ylitys ei oo ongelma. Tokossa toi edistyy, rakastan ton intoa tehdä! Paten rauhallisuuden jälkeen on ihan sika kivaa kun voi vaan tehdä hirveellä innolla ja palkata koiraa patukalla jolla se nykyään jopa leikkii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti